Informatiescherm: Ideaal voor winkels, wachtkamers, cafetaria’s en scholen

meer over infoschermen

Informatieschermen

Een televisiescherm is voor veel bedrijven een uitstekende manier om informatie te tonen. Dit wordt ook wel digital signage of narrowcasting genoemd. Met een infoscherm laat je gemakkelijk aanbiedingen en nieuws over je bedrijf of winkel zien. Daarnaast kun je die berichten afwisselen met een buienradar of nieuws. Het is een goede manier om klanten te verleiden tot een aankoop en is breed inzetbaar. Een informatiescherm werkt perfect in bijvoorbeeld winkels, wachtkamers, cafetaria’s en scholen.


Vakmanschap

Het narrowcasting-systeem dat eyedouble aanbiedt is door ons zelf ontwikkeld. Omdat we niet afhankelijk zijn van een derde partij die de software levert, passen het systeem volledig aan op jouw eisen. Het systeem is intuitief en werkt in iedere browser. Hierdoor zijn wij in staat onze toonaangevende service en onderhoud te leveren. Lees meer over ons systeem.

Aangepast op jouw winkel of bedrijf

Een informatiescherm moet een goede aanvulling vormen op jouw bedrijf. De vormgeving van een infoscherm moet in de huisstijl passen. Daarnaast moet een digital informatiescherm of digitale menukaart eenvoudig aangepast kunnen worden aan jouw voorkeuren. Daarnaast moet een goed infoscherm een uitbreiding zijn op bestaande systemen, zoals een website. Als de software dit mogelijk maakt voegt het relatief eenvoudig iets toe aan jouw bedrijf zonder dat het veel moeite kost.


Etalage

Een infoscherm is ook een goede aandachtstrekker in de etalage. Het tonen van aanbiedingen kan potentiële klanten naar binnen trekken. Daarnaast is het een uitstekende manier voor makelaars-, vastgoed- en autobedrijven om objecten te tonen. De interactieve mogelijkheden van een TV zorgen ervoor dat je meer kunt laten zien en dit aantrekkelijker kunt tonen.

Toepassingen

  • Promotieschermen om aanbiedingen in de winkel te laten zien.
  • Informatiescherm in de wachtruimte van je zaak of praktijk.
  • Actuele weersinformatie tonen.
  • Beursstands en expo’s op consumenten- en vakbeurzen.
  • Nieuws of informatie televisie in de zaak of winkel.
  • Sociale mediaberichten laten zien op een scherm.
  • Scholen met integratie van dagrooster en absentie.
  • Live bedrijfsinformatie tonen op een tv scherm.
  • Rechtstreeks bestellingen of andere statistieken tonen.


Betaalbaar

Onze informatieschermen zijn betaalbaar voor het MKB we rekenen 10 euro per maand. Daarnaast zijn er opstartkosten, die kosten bedragen ten minste 250 euro, afhankelijk van je wensen. Kwantumkorting is bespreekbaar.

Ontdek wat eyedouble voor jou kan doen