Digitale infoschermen

Het tonen van aanbiedingen en informatie is makkelijker met een informatiescherm. Daarnaast is een infoscherm een goede aandachtstrekker. Hierdoor verhoog je de kans dat mensen jouw aanbieding of bericht ook echt zien. Het narrowcasting systeem dat wij aanbieden werkt met gewone tv-schermen, het aanschaffen van een duur tv-scherm is dus niet nodig. Met behulp van onze editor kan iedereen eenvoudig mooie content maken en aanpassen. Het werkt op ieder tv-scherm met hdmi aansluiting.


Net zo simpel als powerpoint

Het maken van een informatiescherm hoeft niet moeilijk te zijn. Omdat wij onze editor ontworpen hebben voor het mkb kan jij eenvoudig informatie laten zien op jouw tv-scherm. Je hoeft dus geen technische kennis te hebben voor het gebruiken van onze editor. Plaats aanbiedingen, tekst, afbeeldingen of videos de mogelijkheden zijn eindeloos. De informatie die jij laat zien op jouw informatiescherm bestaat uit een dia show. Deze dia's kun je zelf ontwerpen daarnaast heb je de mogelijkheid om een template van ons aanpassen. Bezoek onze editor en probeer het zelf.

Aanpassen waar en wanneer jij wilt

Een idee kan overal ontstaan, wanneer dat gebeurd kan jij jouw idee├źn direct uitwerken in onze editor. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is verbinding tot een netwerk. Wij voorzien je van inloggegevens waarmee je overal ter wereld kunt inloggen in onze editor. Zo kun je jouw informatiescherm aanpassen waar en wanneer jij wilt.


Maak van ieder tv-scherm een informatiescherm

Omdat niet iedereen een nieuw tv-scherm wilt aanschaffen voor het tonen van informatie hebben wij een systeem ontwikkeld dat werkt op iedere tv met hdmi-aansluiting. Je sluit simpelweg onze unit aan op jouw tv en maakt verbinding met een netwerk. Dit doe je met behulp van een lan kabel, een draadloze verbinding via wifi is ook mogelijk. Om het systeem flexibel te houden kun je onze unit voorzien van stroom via de usb aansluiting van jouw tv-scherm. Aansluiten op een stopcontact is natuurlijk oo gewoon mogelijk.

???????

Widgets

Mensen zijn tegenwoordig constant opzoek naar actualiteit, of het nu gaat om het laaste nieuws of de weersverwachting van morgen. Met behulp van onze widgets is jouw informatiescherm altijd actueel. Deze widgets zijn door ons ontworpen en passen in iedere diashow. Bezoek onze editor voor widgets zoals het weerbericht en lokaal nieuws.

Haal het maximale uit jouw informatiescherm

Voor het maken van informatieschermen gelden andere regels dan het maken van een website. Om het maximale uit jouw informatiescherm te halen hebben wij een aantal richtlijnen geschreven. Met behulp van deze richtlijnen is het maken van content een fluitje van een cent. Meer weten over onze richtlijnen klik hier.

Ontdek wat eyedouble voor jou kan doen