Een professionele website bouwen zoals het hoort: snel, eenvoudig en betaalbaar.

meer over websites

Websites

Een website is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Bij Eyedouble snappen we dat niet iedereen de technische kennis en tijd heeft om zelf een website te bouwen. Daarom bouwen wij professionele websites die eenvoudig te beheren zijn. Zo ziet je website er niet alleen goed uit maar groeit deze ook mee met jouw bedrijf. Heb je al een website of andere media? geen probleem wij integreren jouw huisstijl en logo in jouw nieuwe website. Ons doel is simpel: een professionele website bouwen die bij jouw bedrijf past en waar jouw klanten zich thuis voelen.


Snelle websites voor mobile devices

Google heeft onlangs een grote stap gezet in het verbeteren van de online ervaring. Door het introduceren van AMP zijn lange laadtijden verleden tijd. AMP staat voor Accelerated Mobile Pages en zorgt ervoor dat jouw website razensnel wordt weergegeven op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Met een AMP website is jouw content al geladen voordat deze wordt aangeklikt in google. Zo is jouw content dus direct beschikbaar voor potentiƫle bezoekers. Een bijkomend voordeel van een AMP website is het hoger terecht komen in de zoekresultaten van de google zoekmachine. Om een goede AMP website aan te vragen moet je enkele onderdelen van jouw website optimaliseren. Mobiele apparaten hebben de manier waarop informatie word geconsumeerd totaal veranderd. Het is dus van groot belang dat jouw website hier goed op afgestemd is. Alle website die wij maken zijn AMP-ready!
Voor meer informatie over AMP websites klik hier

Zelf jouw website beheren

Wij bouwen onze websites in Pagekit, een content management systeem waarin jij zelf je website kunt beheren. Dankzij dit systeem kun jij je focussen op het belangrijkste aspect van een website: het beheren van jouw content. Bepaal zelf de structuur van je website, pas je pagina's aan en voeg afbeeldingen toe in het systeem. Dit allemaal zonder dat er kennis over het schrijven van code voor nodig is.


Eenvoudig een professionele website!

Bij eyedouble draait het allemaal om vertrouwen. Bij ons geen voorbeelden van templates die ver onderdoen voor onze eigen website. Wij bouwen onze website in hetzelfde zelfde systeem als we gebruiken voor onze klanten. Alles wat je op onze website ziet is dus ook mogelijk op jouw toekomstige website. Zijn er zaken die je graag wilt toevoegen op je website? geen probleem, wij maken geen gebruik van templates zoals bij wordpress of joomla. Dit betekend dat we jouw website kunnen aanpassen zodat deze helemaal aan jouw eisen voldoet. Zo kun je eenvoudig een professionele website laten bouwen die aan al je eisen voldoet zonder dat je vastzit aan allerlei beperkingen zoals templates en thema's.

Word gevonden in google

Omdat wij al jaren actief zijn in de wereld van webdesign weten wij hoe je gevonden wordt in google. Iedereen heeft wel eens iets opgezocht in google, of het nu gaat om het bouwen van een website of die nieuwe schoenen waar je al tijden naar opzoek bent. Wat veel mensen echter niet weten is dat er achter deze zoekmachine een aantal ingewikkelde processen schuilen. Het optimaliseren van je website word ook wel SEO genoemd. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. Om te zorgen dat jouw website gevonden wordt in google zorgen wij dat jouw input wordt geoptimaliseerd voor deze search engine.
Voor meer informatie over SEO klik hier


Betaalbaar

Onze websites zijn betaalbaar voor het MKB. De kosten voor het bouwen van een website bedragen ten minste 1439 euro, afhankelijk van je wensen.
Vraag nu de offerte aan

Voordelen van Eyedouble

  • Professionele websites zonder kennis van code
  • Websites geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
  • Razendsnelle laadtijden
  • Hogere zoekmachine ranking
  • Makkelijk jouw website beheren in pagekit

Ontdek wat eyedouble voor jou kan doen