Onderhoud en beheer

Omdat er tegenwoordig steeds meer online wordt geconsumeerd is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Een Content Management Systeem kortweg CMS, is een systeem dat de gebruiker helpt bij het beheren van zijn/haar website. Door dit CMS kan je jouw pagina's naar wens aanpassen zonder dat je hier kennis van programmeertaal voor nodig hebt. Omdat onze websites zijn gebouwd in pagekit kan de inhoud van jouw website eenvoudig worden geactualiseerd.


Wij adviseren Pagekit

Wij maken gebruik van Pagekit, Pagekit is een Moderne en lichte CMS gebouw met de nieuwste technieken. Dankzij dit CMS kun je jouw website aanpassen vanuit een eenvoudige en intuïtieve interface. Bepaal zelf wie toegang hebben tot jouw cms en tot welke onderdelen van jouw website toegang wordt verleend. Je kunt al jouw pagina's aanpassen vanaf een centrale pagina, de site tree. Dit is simpelweg een lijst met al jouw pagina's. In deze site tree kun je jouw menu's, de content van je pagina's en afbeeldingen beheren. allemaal binnen één interface. Het werkt op alle systemen, het enige wat je nodig hebt is verbinding met een netwerk.

Eenvoudig je website up to date houden

  • Hou je website zo actueel mogelijk
  • Gebruikt content in de juiste context
  • Maak het intressent door gebruik van afbeeldingen
  • Voeg nieuwe materiaal toe


Hou je website actueel

Het is belangrijk om jouw content actueel te houden, het grote voordeel hiervan is dat je nooit oude informatie op jouw website laat zien. Een eenvoudige manier om jouw website actueel te houden is het plaatsen van een blog. Een blog bestaat uit een reeks kleinere artikelen die ieder over een bepaald onderwerp gaan. Hierdoor hou je jouw website interresant voor jouw bezoekers en wordt jouw website hoger geïndexeerd in google. Door het bekijken van andere blogs kun je eenvoudig inspiratie opdoen voor jouw website. Kijk bijvoorbeeld op onze blog voor meer ideeën.


Content in de juiste context

De content die je op jouw website plaatst is van groot belang voor het succes van jouw website. Tijdens het schrijven van deze content is het belangrijk om je te verplaatsen in jouw bezoeker. Door teksten te schijven die aansluiten op de behoefte van jouw bezoekers zullen zij jouw informatie sneller accepteren en eerder overgaan tot een actie. Hou er rekening mee houden dat teksten op een website anders gelezen worden dan bv. een nieuws bericht in de krant. Internet gebruikers scannen vaak eerst een tekst voordat ze overgaan tot het lezen, tijdens het scannen van deze teksten blijft de bezoeker vaak hangen bij de volgende punten:

  • opsommingen
  • titels en subkoppen
  • foto's
  • buttons

Daarnaast moet al jouw content onderdeel zijn van een overkoepelende visie. Jouw content moet dezelfde gedachte uitstralen anders voelt het voor de bezoeker als een onsamenhangend geheel. Door jouw content aan de hand van deze aandachtpunten te schrijven is jouw content niet alleen goed, de content staat ook altijd in de juiste context.

Maak het interressant

Een website moet niet alleen goed werken, jouw website moet potentiële klanten ook visueel aanspreken. Door de juiste afbeeldingen toe te voegen wordt jouw website intressanter voor jouw bezoekers. Daarnaast speelt ook de algehele stijl van jouw website mee in de betrouwbaarheid. In Pagekit kun je jouw afbeeldingen eenvoudig uploaden en toevoegen aan jouw pagina's. Deze afbeeldingen worden vervolgens op onze server opgeslagen, hierdoor ben je jouw afbeeldingen nooit kwijt als je computer crashed.


Voeg nieuw materiaal toe

Jouw bedrijf blijft zich ontwikkelen, zorg ervoor dat jouw website mee ontwikkeld. In het bedrijfsleven leer je continu nieuwe technieken en producten kennen. Het is belangrijk om deze ervaringen te delen met jouw bezoekers. Hierdoor zullen jouw bezoekers meer vertrouwen hebben in jouw website en producten.

Ontdek wat eyedouble voor jou kan doen