Wat kost een website laten maken

het laten maken van een website kan een ingewikkeld proces zijn. Er zijn veel bedrijven actief met een nog breder aanbod. Het is daarom belangrijk om een bedrijf te zoeken waar jij je goed bij voelt. Om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren zetten wij alle feiten op een rij, dat is wel zo eerlijk.


Wat kost een website

Het uitzoeken van een bedrijf voor het maken van een website is voor veel klanten een moeilijke opgave. Dit komt mede door het gigantische aanbod van onduidelijke pakketen met allerlei vaktermen die veel verwarring opwekken. Om jou een zo goed mogelijk aanbod te doen hebben wij een calculator ontwikkeld die jou een offerte op maat aanbied. Kies simpel weg de onderdelen die jij aan jouw website wilt toevoegen en wij bieden jou een totaalprijs. Dit is ook de echte prijs, geen onverwachte kosten en geen teleurstellingen achteraf. Wij streven naar het maken van kwalitatief goede websites voor een eerlijke prijs.


Welke kosten komer erbij

Aan elke website zitten maandelijkse kosten verbonden. Deze kosten bestaan uit webhosting, een domeinnaam en service kosten. Dit zijn de kosten die wij maken om jouw website online te houden en jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze service kosten bestaan niet alleen uit het beantwoorden van jouw vragen, wij zorgen ook dat jouw website altijd is voorzien van de nieuwste software, de juiste beveiligingsupdates worden uitgevoerd en dat er een backup wordt gemaakt van jouw gegevens. De maandelijkse kosten voor een website bedragen 14 euro.

Ontdek wat eyedouble voor jou kan doen