Wat we doen

We zijn experts in het bouwen van zeer goed opschalende en gedistribueerde systemen. We hebben meer dan tien jaar ervaring in mission critical infrastructuur waarbij downtime van minder dan een paar minuten per jaar noodzakelijk is. We creëren systemen met meetbare resultaten en inspireren mensen met onze inovatieve en veerkrachtige toepassingen.

 

Sneller, goedkoper en betrouwbaarder

Onze kracht ligt in de combinatie van expertise, vaardigheid en onze deelname in de software-gemeenschap. Onze oplossingen zijn technologisch toonaangevend, het gebruik van de Erlang-virtual machine betekend dat onze systemen een meetbare voorsprong hebben op sytemen van anderen. 

Wij kunnen je assisteren met de uitwerking van systemen die sneller, goedkoper en met betere betrouwbaarheid opereren. 

 

Bestaande systemen

Naast onze expertise op het gebied van schalende en betrouwbare systemen die vanaf het begin zijn opgebouwd op de beste resultaten te leveren, kunnen we je helpen met het verbeteren van bestaande systemen. Soms doen we dit in een hybride setup waarbij het bestaande systeem met een nieuw systeem communiceerd om taken uit te voeren. In andere gevalen implementeren we oplosssingen en functionaliteit direct in het bestaande systeem.

We kunnen je geheel vrijblijvend adviseren in de mogelijkheden, neem daarvoor contact met ons op.